A Mester-Építő Kft. és elődje az elmúlt 20 évben közel 2000 család számára épített otthont. Budapesti társasházi beruházásaink helyszíne eddig főleg Újpest volt, ahol a szakmai tapasztalatokban gazdag évek alatt a kerület legismertebb, legszélesebb referenciájával rendelkező ingatlanfejlesztőjévé váltunk. Kérjük, keresse fel honlapunkat, ahol megismerkedhet cégünkkel és megtekintheti korábbi munkáinkat!

Most új területen, Budapest egyik leggyorsabban fejlődő részén, a XIII. kerületben szeretnénk kamatoztatni azt a tudást, amelyet a korábbi évtizedekben szereztünk a lakásépítési piacon. Célunk változatlanul az, hogy olyan otthont építsünk Önnek, ahova jó hazatérni, amellyel a vásárlást követően is elégedett lesz és továbbviszi jó hírünket.

www.mesterepito.hu

Főoldal
A társasház
A 33 lakásos társasház földszint + 5 emelet magas lesz, a lakások mérete 35-98 nm között változik. A földszinten az utcafronton 1 üzlet, míg a belső, zárt kert felé 4 lakás kerül kialakításra. Itt kapott még helyet a bejárati előtérből nyíló közös tároló és a hulladéktároló helyiség is. Az I. emeleten 6 db, a II-IV. emeleten a lépcsőházból elérhető belső folyosókról 7-7 db lakás nyílik, melyek alaprajza szintenként megegyezik. Az V. emeleten 3 db nagyobb méretű lakás épül, melyekhez a visszahúzott épülettömegeknek köszönhetően tetőteraszok tartoznak. A nagyobb lakások átmenő rendszerűek, a kisebb lakások az egyik homlokzat irányába nyílnak. Az épület megtervezésénél gondoltunk az élhető környezet kialakítására mind a terek funkcionalitásánál, mind a benapozottság tekintetében. A telek DK-i, a lakások nagy része DK–DNY-i tájolású, így mindenki megtalálja a maga számára ideális fekvésű ingatlant.
A pinceszinti teremgarázsban 36 darab gépkocsi beálló a lakók kényelmes parkolását, az ide való lehajtást pedig a telek bal oldali oldalhatára mentén megépítendő szabályos lehajtó rámpa szolgálja.
A 942 nm-es telken az utcától elzártan, hangulatos belső kertet alakítunk ki, ahol a tulajdonosok kedvükre élvezhetik szabadidejüket.
headline image 02
Most új területen, Budapest egyik leggyorsabban fejlődő részén, a XIII. kerületben szeretnénk kamatoztatni azt a tudást, amelyet a korábbi évtizedekben szereztünk a lakásépítési piacon.
A XIII. kerületben most induló második társasházunk a Csata utca 30. szám alatt található. Társasházunk kiváló választás mindenkinek, aki szeretne csendes, nyugodt környezetben, mégis közel a város szívéhez, kis lakószámú társasházban élni.
Célunk változatlanul az, hogy olyan otthont építsünk Önnek, ahova jó hazatérni, amellyel a vásárlást követően is elégedett lesz és továbbviszi jó hírünket.
A környezet
A telek a XIII. kerület Csata u 30. szám alatt fekszik, Angyalföld frekventált pontján, a Béke tér közelében. A központi fekvés és a remek közlekedés ellenére csendes, családias környezetben található. A szomszédos telkeken a tervek szerint közeli határidőn belüli fejlesztések eredményeként szintén modern társasházak épülnek. Nagy előnye, hogy gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető helyen van. A gyalog 2 percre lévő Béke téren a 14-es villamosra valamint a 32-es és 105-ös buszokra lehet felszállni, de 5 perc sétával az 1-es villamost is könnyedén elérjük, amely szinte keresztül szeli a várost. Az M3-as metróvonal megállója is csupán két villamosmegállóra található, amivel 25 perc alatt akár a város másik végébe is eljuthatunk. Gépkocsival percek alatt elérhető a Váci út, a Róbert Károly körút, a Lehel tér és az M3 autópálya egyaránt.
headline image 01
Néhány percnyi távolságra találjuk a Polgármesteri Hivatalt, a Honvéd Kórházat, a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, bölcsödét, óvodát, iskolát, piacot, egészségügy intézményt, Lidl-t, Rossmann-t és számos más szolgáltatót, amely nagyon megkönnyíti a napi ügyintézést. A kikapcsolódást pedig a közeli Városliget, Állatkert, Margit-sziget, Palatinus Strand, József Attila Színház, Széchenyi Fürdő, plázák (Westend, Duna Pláza), fitnesz termek szolgálják.